Creëer een leven dat klopt voor jóú

Er is niemand anders dan jij, die beter weet of voelt wat goed is voor jou. Het is daarom belangrijk te durven vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Wil jij meer in contact komen met jezelf en een leven creëren, waarin jij je authentieke en vrije zelf kunt zijn? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief en download direct de Inner Guide (inclusief mediatie) om je alvast op weg te helpen.

A

Inner Guide voorzien van achtergrondinformatie & tips

A

Mantra meditatie voor het versterken van jouw intuïtie (video)

A

11 daagse Mini Journal om opgedane inzichten te verwerken en integreren

Je bent hier niet voor niets

Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Dat er geen toevalligheden bestaan en jij dit dus niet voor niets leest. Jouw intuïtie heeft je hier – bewust of onbewust – naartoe geleid. Het is een van je super powers, samen met je gevoelens en emoties.

Helaas raken veel mensen het contact met zichzelf kwijt. Als kind had ik bijvoorbeeld al een sterk gevoel voor sfeer. Ik was echt een observator en kon anderen als het ware lezen. Eigenlijk wist ik ook heel goed wat ik wilde, maar door allerlei overtuigingen en ruis van buitenaf raakte ik steeds verder verwijderd van mijn innerlijke wijsheid.

Eind 2016 kreeg ik een wake-up call in de vorm van een depressie. Ik gooide mijn leven volledig om en leerde de verbinding met mijzelf herstellen. Sinds begin 2020 help ik hier ook andere vrouwen mee, door te werken met een unieke combinatie van coaching, healing (reiki) en technieken uit de Kundalini Yoga. Met behulp van de  Inner Guide & meditatie laat ik je hier graag mee kennis maken. 

Ervaringen van andere vrouwen

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de inschrijving die jij aanbiedt.

Naam, Leeftijd

Functie

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de inschrijving die jij aanbiedt.

Naam, Leeftijd

Functie