Maandelijkse – gratis – online Healing Circle

De dagen rondom volle maan zijn altijd een mooi moment voor rust en bezinning. Tijdens de gratis online Healing Circle staan we even stil bij jou. Hoe voel jij je echt? Waar stroomt het wel of niet? Wat dient jou niet meer en mag je dus loslaten? In een veilige space – met gelijkgestemde vrouwen – creëren we ruimte voor jou en voor een nieuw begin.

A

De Healing Circle heeft iedere maand een ander thema

A

We starten met een (Kundalini Yoga) meditatie passend bij het thema

A

Groepshealing voor diepe ontspanning en verbinding

A

Ruimte om je ervaring te delen (hoeft niet!) en al je vragen te stellen

In een veilige space mag je gewoon zijn.

Diep van binnen heb ik altijd gevoeld dat ik mensen wilde helpen. Alleen wist ik niet waarmee. De afgelopen jaren begon dit te veranderen. Eigenlijk vanaf het moment dat ik doorbuffelen op wilskracht verruilde voor keuzes maken op gevoel. Opeens kwamen stap voor stap de juiste dingen op mijn pad.

Heel eerlijk? In mijn eentje was mij dit waarschijnlijk niet gelukt. Ik heb hulp gezocht van coaches en healers, 1:1 en in groepen. Eigenlijk hield ik niet zo van groepen, maar voor het eerst ervaarde ik ook de kracht van het samenzijn met gelijkgestemden. Het delen van je verhaal in een groep van open en eerlijke sisters (en brothers) – die je écht zien en je volledig accepteren zoals je bent – is super helend. Daarbij komt dat mediteren of ademen in een groep extra krachtig is, omdat het de energie nog meer verhoogt.

Het effect van energiewerk is lastig te verwoorden. Je moet het ervaren. Met de maandelijkse gratis online Healing Circle bied ik je met liefde die kans. In een veilige omgeving mag én kun je even schaamteloos jezelf zijn.

Een kleine greep uit de ervaringen van andere deelneemsters

Catherine

Het was een hele interessante ervaring. De meditatie was even wennen in verband met de beweging. Ik vond de reiki healing heel speciaal, omdat ik na een tijdje ook tintelingen in mijn buik voelde en vlak voor de muziek aanging, voelde het alsof er een soort zachte schok vanaf mijn rechter schouder door me heen ging. Heel mooi. Ik voel me vandaag trouwens echt moe, maar het voelt anders moe dan normaal gesproken. Tot mijn zoon kwam vannacht, heb ik echt heerlijk diep geslapen voor mijn gevoel. Dat is al een tijdje niet meer zo geweest. Ik ben er de volgende keer graag weer bij. Heel fijn dat je dit aanbiedt.

Willemke

De healing circle heb ik als een hele fijne, veilige circle ervaren. Tijdens de Kundalini meditatie voelde ik veel weerstand in mijn linkerarm en inzichten over een stuk waar ik aan werk. ‘Het ontvangen van’.
Ook werd ik gaperig en rolden er een paar tranen over mijn wangen.

De reiki healing op afstand was prettig. Ik voelde veel tintelingen in mijn benen en ook armen, groen licht bij mijn hoofd en witte licht stralen van boven.

Na afloop van de reiki sessie voelde ik mij energiek, maar gisteren (2 dagen erna?) kwam er toch een pittig stuk boven wat veel losmaakte. Woede, verdriet en familietrauma en iets in de vrouwenlijn. Dankbaar dat ik het heb mogen doorvoelen en loslaten.

Laura

Wat een fijne online healing circle! Fréderique heeft ons heel prettig begeleid in een kundalini meditatie en daarna een reiki healing op afstand gedaan. Ondanks dat dit digitaal was, kon ik de effecten hiervan goed voelen. Zowel op het moment zelf, als de dagen erna. Ik voelde me heel rustig en licht en in verbinding met mezelf. Ik heb nu al zin in de volgende keer!