1:1 Coaching

Ik help je naar binnen kijken,

zodat je gaat zien wie jij 

werkelijk bent en 

waartoe jij in 

staat bent. 

Plan je gratis call

Dit niet meer

  • Continu in je hoofd zitten en moeilijk of geen contact kunnen maken met je gevoel en/of intuïtie
  • Vastzitten in of twijfelen over een baan, relatie of situatie maar geen beslissingen kunnen en durven maken 
  • Je zorgen maken over de toekomst of een bepaalde leegte voelen, omdat je niet weet wat je wil of wat je zielsmissie is
  • Te veel waarde hechten aan wat anderen vinden of verwachten, waardoor je niet echt doet wat jij wil
  • Jezelf klein houden en/of jezelf niet goed genoeg vinden
  • De controle willen houden en je laten leiden door angst of belemmerende gedachten (geen tijd, geen geld, etc.)
  • Moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen en dus je grenzen niet aangeven
  • Ontevreden zijn over waar je nu staat
  • Voortdurend kritisch zijn op jezelf (en anderen) 

Wat als…

Hoe heerlijk zou het zijn als jij helemaal jezelf kon zijn, ongeacht de omstandigheden? Dat je weer weet wie je in essentie bent en daar volledig naar kan leven. Elke dag doen waar jíj blij van wordt, waar jíj energie van krijgt en waar jíj van gaat stralen. Dat alles moeiteloos en vanzelf lijkt te gaan, omdat je op het goede pad zit en jouw verhaal leeft, jouw unieke rol vervult, vanuit intuïtie. En dat het dus niet meer uitmaakt wat anderen daarvan vinden, omdat het klopt. Je voelt het, diep vanbinnen, in je hart en al je vezels. Het is extreem powerful kan ik je vertellen. Niet langer overleven, maar in je vrouwelijke kracht gaan staan en vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Dit is wat er gebeurt als je gaat luisteren naar je innerlijke stem.

We kunnen niet veranderen wat je hebt meegemaakt, wat je hebt gedaan of wat jou is aangedaan, maar we kunnen wel kiezen hoe jij NU leeft. It’s time!

 

“Where your talent and the needs of the world cross, your calling can be found” 

Aristoteles

Ik geef je inzicht

Inzicht in wie jij werkelijk bent. Ik laat je ervaren over hoeveel innerlijke wijsheid jij beschikt en hoe jij daar toegang toe krijgt. Zodat je uiteindelijk ook zelf in staat bent antwoorden te vinden op welke vraag dan ook én daar expressie aan kunt geven. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit dat prachtige lichaam van je. Heart over Head.

Door mijn kennis en ervaring kunnen we in één sessie al tot de essentie komen. Maar, ik ben heel eerlijk, een transformatie kost tijd. Daarom werk ik het liefst langere tijd met je samen in de vorm van een traject (3 of 6 maanden).

Ik weet als geen ander dat het spannend is om zo’n groot commitment met jezelf aan te gaan. Toch wil ik je dit op je hart drukken: je bent het waard. 

 

Wat andere vrouwen zeggen?

Lisanne

Fréderique heeft mij voor een periode van 3 maanden gecoacht. Voordat ik met de coaching begon, was ik erg op zoek naar balans in mijn leven. Ik was net een jaar moeder, had geen vaste baan (waar ik blij van werd) en voelde me lichamelijk en mentaal niet top. Daarnaast vond ik het moeilijk om de juiste stappen te zetten en was ik de draad best wel kwijt.
Samen hebben we stap voor stap gekeken naar de situatie en blokkades waar ik tegenaan liep. Het hielp mij enorm om inzicht te krijgen en de juiste acties te nemen. Er is in deze periode veel positieve verandering geweest. Zowel op het gebied van werk, mijn fysieke/mentale situatie en binnen mijn relatie/gezinsleven. Fréderique helpt mij om positief te kijken naar de dingen en je krijgt letterlijk weer ‘zin’ om voor jezelf de goeie keuzes te gaan maken. Ik zou haar zeker aanraden als coach als je op zoek bent naar iemand die je weer in je kracht en positiviteit kan zetten. Zonder oordeel en met veel respect weet ze je de juiste vragen te stellen en praktische tools aan te reiken om te transformeren.

Hanna

Fréderique heeft me laten zien hoe ik mijn spinsels kan omzetten in positieve, haalbare acties, waardoor ik me krachtig en ‘in control’ voel over mijn leven en wat ik wil bereiken.

Viola

Door een heftige gebeurtenis 2 jaar geleden heb ik een pittige periode achter de rug. Ik heb zelf al veel stappen gezet, maar kreeg het gevoel dat het tijd was om weer een stap te zetten in de verwerking. Meer loslaten, accepteren en op mezelf vertrouwen zijn dingen waar ik nog moeite mee heb. Met gezonde spanning ging ik naar Fréderique en ik was verbaasd hoeveel we in 1 sessie konden bespreken en doen. Het was niet moeilijk om open te zijn en emoties te delen, want het voelde heel veilig en vertrouwd. Fréderique gaf mij inzichten en super praktische tools om zelf weer verder te kunnen. Wat goed om weer even die aandacht aan mijn eigen welzijn en emoties te geven. Dat heb je niet in een gesprek met vrienden en familie. Je gaat naar de tandarts voor onderhoud van je gebit, naar de kapper voor je haar, de schoonheidsspecialiste voor je huid, de sportschool voor je spieren en voor je mentale welzijn en geluk ga je naar Fréderique. En hoe belangrijk is het dat je daar aandacht en tijd voor neemt? Gun je zelf dit, want je verdient het!

Word jij geroepen of heb je nog vragen? Plan dan nu je gratis kennismakingscall

In een (gratis) gesprek van 20 minuten onderzoeken we of, en zo ja welke sessie of welk traject voor jou op dit moment het meest geschikt is. 

FAQ

Waarom bied je geen losse sessies aan?

Het kost tijd om jezelf te (her)ontdekken, je blokkades te leren doorzien, nieuwe gewoonten te creëren én deze in de pratijk te brengen. Ik geloof daarom in de kracht van een traject van minimaal 6 sessies van 1 tot 1,5 uur.

Afhankelijk van de hardnekkigheid van jouw patronen kan het ook zijn dat je meer dan 6 sessies (en de follow-up sessies) nodig hebt. Niets is gek en alles is bespreekbaar. Mocht je na afloop van het programma nog aanvullende sessies nodig hebben, dan maken we samen een vervolgplan dat past bij jou.

Wat kan ik verwachten van een coachtraject?

De methoden en tools die ik gebruik gaan verder dan alleen denken en redeneren op cognitief niveau, waar reguliere coaching zich veelal op richt. Mijn manier van begeleiding is breder georiënteerd, op het principe dat alles met elkaar verbonden is, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

In de sessies gebruik je dus niet alleen je verstand, maar ook je intuïtie. Wat voel je eigenlijk en als je bijvoorbeeld een emotie voelt, waar voel je die dan in je lichaam? Verder kun je denken aan ademhalingsoefeningen, meditaties, (eenvoudige) yoga oefeningen, visualisaties en het gebruik van de Reiki helingmethode.

Ik ben zelf helemaal fan van de combinatie coaching & Kundalini Yoga. Dit betekent niet dat je als je mijn programma volgt, elke dag een uur yoga moet doen. Nee, no worries, we passen alles aan naar behoefte en levenssituatie. Het kan betekenen dat ik bepaalde ademhalingstechnieken en meditaties gebruik, die je vervolgens ook thuis kan doen, mocht je dat willen. Niets is verplicht, maar het versnelt echt je transformatieproces, dus ik wil je deze technologie gewoon niet onthouden.

Kan ik mij voorbereiden op de sessies?

Voor de kennismakingscall is het handig om alvast na te denken over je hulpvraag. Waar loop je tegenaan en wat zou je graag anders willen?

Voor de vervolgsessies is het afhankelijk van jouw intentie en transformatieplan. Na een sessie ga je eigenlijk direct aan de slag met je (sub)intentie(s) en acties of met specifieke ‘opdrachten’, tools en/of practices. Door bepaalde dingen anders te doen dan voorheen, doorbreek je oude patronen en sla je een nieuwe weg in richting je (hoofd)intentie(s).

Maar, wees gerust, je krijgt geen grote ladingen huiswerk, want ik weet hoe beperkt jouw tijd is. Allles opdrachten, tips en tools zijn in principe vrijblijvend. Je gaat gedurende 6 maanden ontdekken wat past bij jou en de levensfase waarin je verkeert.

We bespreken elke sessie hoe het je in de periode na de vorige sessie is vergaan en welke obstakels je eventueel bent tegengekomen. Aan de hand daarvan stellen we nieuwe (sub)intenties en actiepunten op of schaven we bestaande intenties en acties bij.

Verder werk ik vooral intuïtief, op basis van wat er op het moment van de sessie speelt bij jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?

We hebben om de 2 weken een sessie om er voor te zorgen dat je tijd hebt om nieuwe inzichten en patronen te integreren in je dagelijks leven, maar ook om de vaart er in te houden.

Meer dan 2 weken tussen sessies kan ertoe leiden dat je te lang met vragen blijft zitten en daardoor sneller vervalt in oude gewoonten. En dat willen we natuurlijk niet.

We hebben dus elke maand 1 diepte sessie van 90 minuten en 1 follow-up sessie van 30 minuten.

Verbinding (coach sessie) en Vrijheid (integratie) wisselen elkaar dus af.

Wordt een coachtraject vergoed vanuit de verzekering?

Coaching wordt niet vergoed vanuit de verzekering, maar veel werkgevers hebben potjes voor zelfontwikkeling. Het is dus altijd de moeite waard om even te overleggen met je werkgever.