Disclaimer

Algemeen

Authentic Life, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 75007991, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.authenticlife.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Authentic Life streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Authentic Life aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Authentic Life niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Authentic Life heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in healing & transformatie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het hebben van een gelukkig en bezield leven. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke en spirituele zin in relatie tot een gezond en gelukkg leven in de breedste zin van het woord.

Authentic Life kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische en/of psychische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische of psychische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts of therapeut te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Authentic Life publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om (psychische) ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: frederique@authenticlife.nl