Healing sessies

Een reiki behandeling werkt helend en

zorgt voor rust en ontspanning.

De energie stroomt weer vrij

door je lichaam. 

Plan je gratis call

Ervaar de magie van energie

Je kunt eigenlijk alles behandelen met reiki, omdat het een helingsmethode is die werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een reiki behandeling is daarom altijd een cadeau aan jezelf, juist ook als het goed met je gaat, maar bijvoorbeeld ook in geval van:

    • fysieke of emotionele pijn en (chronische) ziekte
    • weinig energie, vermoeidheid, slecht kunnen slapen
    • stress of als je wordt beheerst door negatieve gedachten
    • moeite hebben met voelen of vetrouwen hebben op je inuïtie
    • niet kunnen bevatten dat je onderdeel bent van iets ‘groters’ en dat alles met elkaar verbonden is

 

We versterken de verbinding met jezelf

De Reiki Healing Journey is een reis naar binnen. Gedurende 2 maanden herstellen we het contact met jezelf en je lichaam. Diep van binnen weet je altijd precies wat je nodig hebt, maar vaak ontbreekt een heldere verbinding. Tijdens de healing sessies werken we aan de blokkades die jou op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau beperken. Je leert de signalen van je lichaam herkennen én begrijpen. De reiki energie doet verder het werk. Ze gaat altijd naar de oorzaak van het ‘probleem’. Die oorzaak ligt meestal ergens anders dan de plek waar het probleem tot uiting komt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat bepaalde fysieke klachten een emotionele oorzaak hebben. Lees hierover meer in mijn blog over reiki.

“These pains you feel are messengers. Listen to them.” 

– RUMI

Een veilige space waarin alles er mag zijn

Een healing sessie is meer dan alleen een reiki behandeling. Het is een energetische sessie waarin ik onder andere reiki gebruik. Naast de fysieke behandeling omvat een sessie altijd een stuk coaching/integratie. Ik vind het belangrijk dat je jouw ervaring kunt meenemen in je dagelijks leven, dus ik geef je zo nodig tips, tools en (leefstijl)adviezen. Op die manier kun je zelf verder en blijft het niet bij dat uur op de behandeltafel.

Geen sessie is hetzelfde. Wat je ervaart verschilt per persoon en per keer. Eén ding is zeker: een sessie doet altijd iets en ik ben er om je daar doorheen te begeleiden. Ik stem mij volledig op jou af en creëer een veilige space waarin alles er mag zijn. Dit zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt. 

 

 

 

Wat andere vrouwen zeggen?

Rosa Lammers

Fréderique heeft me op een hele lieve, vertrouwde en open manier leren kennismaken met reiki. Ik heb één keer een sessie bij Fréderique gehad en ondanks dat er tijdens reiki niet gepraat wordt, voelde ik me in het gesprek voor de reiki, tijdens de reiki en daarna enorm ‘gezien’ door Fréderique. Ik denk dat de kunst om iemand écht te ‘zien’ een gave is die essentieel is voor iedere coach of hulpverlener, maar niet aan te leren is. Dit vak is Fréderique op haar lijf geschreven en het is hoe dan ook de moeite waard met haar in gesprek of in behandeling te gaan. Ook al woon in in Groningen, ik denk er sterk over om een coachingstraject bij Fréderique te gaan doen!

Marleen

Ik kwam bij Fréderique, omdat ik het gevoel had dat ik emoties had die ik niet goed kon plaatsen waar ze vandaan kwamen, maar die ik wel de ruimte wilde geven om ze los te laten. Het was mijn eerste ervaring met Reiki en ik vond het een bijzondere ervaring. Voor mijn gevoel brak er echt iets open en heb ik inzichten gekregen over achterliggende oorzaken die ik had bij deze emoties.

Ik vond het heel fijn dat ik na de sessie nog even mijn verhaal bij haar kwijt kon. De sessie voelde echt als een moment daar waar alles er mocht zijn. Fréderique heeft mij een warm gevoel gegeven en een open sfeer neergezet. Moeilijk te omschrijven, maar ik voelde voor, tijdens en na de sessie echt een connectie met haar, je moet het echt ervaren!

Wat voor mij nog het meest heeft geholpen is dat zij mij ook verder op weg heeft geholpen met wat ik ondertussen kan doen om met meer liefde en aandacht naar mijn emoties te kijken. Daarmee helpt ze je echt verder. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

Suzan

De reiki behandeling was een echt cadeautje! Je wordt ontvangen in een prettige ruimte, met fijne geuren en muziek. Fréderique laat je je direct op je gemak voelen en er was een hele fijne open sfeer. Ze neemt echt de tijd voor je. De behandeling heb ik als heel ontspannen en prettig ervaren, zowel voor mijn lichaam als geest. Ik voelde weer echt het contact met mijn lichaam en dat vond ik bijzonder.

Voel jij dat je de reis naar binnen wil maken?

In een call van 20 minuten kijken we of de Reiki Healing Journey voor jou de beste keuze is om weer tot jezelf te komen.

Wat andere vrouwen zeggen?

Stephanie Hamer

Ik kwam bij Fréderique omdat ik op zoek ben naar een authentiek leven en mijzelf wil durven zijn. Wat direct opvalt bij Fréderique is haar vriendelijkheid, rust en warmte. Ze stelt de juiste vragen, geeft goede tips en bezorgt je daarmee een prettig gevoel. Tijdens de behandeling lag ik op een massagetafel. Fréderique raakte mij op verschillende plekken op mijn lichaam aan en gaf met haar handen de energie door, wat voor een zeer ontspannend gevoel zorgde. Via alle chakra punten ging ze mijn lichaam af, zowel de voor- als achterzijde. Achteraf wilde ik alleen nog maar slapen en dit rustgevende gevoel heeft nog dagen doorgewerkt.

Marieke

Ik kwam bij Fréderique terecht voor een reiki behandeling. Bij binnenkomst voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Fréderique. De behandeling was rustgevend: echt even een moment waarin je niets hoeft en helemaal kunt ontspannen! Hoewel ik vooraf geen concrete vraag had, kwam ik toch met antwoorden uit de sessie. Daarbij voelde ik de dagen erna dat ik meer energie had en beter wist welke keuzes ik moest maken. Al met al was ik super blij verrast met de sessie. Een heel mooi cadeau aan mezelf! Daarbij is Fréderique een fijn mens en goede gesprekspartner. Ze neemt de tijd, ‘ziet’ je en is open.

Melisse

Ik kwam bij Fréderique omdat ik al een aantal weken met slaapproblemen kamp. Ik wilde graag kijken of ik erop energetisch niveau iets mee kon doen. Ik was van te voren erg nieuwsgierig naar Reiki omdat het zoiets ontastbaar is! Tijdens de sessie ervoer ik vanaf het eerste moment al zoveel sensaties! Heel bijzonder om te ervaren. Ik voelde echt allerlei fases van blijheid, verdriet, boosheid, afschuw en dankbaarheid. Na de sessie voelde ik me moe, maar wel heel erg voldaan. Mijn missie om mijn mind-body connectie te versterken is hiermee echt gestart. Ik heb geen idee hoe dit op mijn slaap gaat uitwerken maar zo duidelijk sensaties in je lichaam kunnen voelen is echt een kadootje van het leven! Dankjewel daarvoor lieve Fréderique! Je bent een top coach met een hele lieve doordringende en aandachtige blik. Je kan goed luisteren en een veilige plek creëeren. Je hebt heel veel geduld, compassie en oordeelloosheid. Niks is te gek bij jou en je laat de client echt uitpraten zodat die de eigen inzichten kan opdoen!

FAQ

Wat kan ik verwachten van een healing?

In een healingsessie krijg je een volledige Reiki behandeling, die bestaat uit een aantal vaste handopleggingen aan de voor- en achterzijde van je lichaam. Je ligt tijdens de gehele behandeling op een massagetafel. Ik voeg extra posities toe bij specifieke klachten of op basis van wat ik intuïtief aanvoel.

Elke sessie is anders. Van tevoren is niet te voorspellen wat omhoog gaat komen. Wel brengt iedere sessie je in een grotere staat van balans.

Hoeveel healingsessies heb ik nodig?

Een ‘serieuze’ behandeling bestaat uit minimaal 4 sessies. Na die sessies bespreken we hoe je de behandeling tot dan toe hebt ervaren. Aan de hand daarvan kunnen we – zo nodig – een vervolgbehandelplan opstellen.

Omdat 1 sessie je ook al in een diepe staat van ontspanning kan brengen, bied ik naast de Reiki Healing Journey ook losse sessies aan. 

Hoe kan ik mij voorbereiden op de healing?

Als je een healing journey hebt geboekt, mail ik je ter voorbereiding op de sessie een vragenlijst en alle info die je verder nodig hebt.

Je kunt van tevoren alvast nadenken over jouw intentie, want we werken tijdens de journey met intentie(s)

Verder is het prettig om iets comfortabels te dragen (geen riemen/spijkerbroeken, maar bijvoorbeeld een joggingbroek of yogalegging) en om warme sokken mee te nemen.

Hoeveel tijd zit er tussen de healingsessies?

Er is geen limiet aan de hoeveelheid reiki die je kunt ontvangen, maar de sessies zijn in principe om de week.